Overmat Belgium

Mobiele mortelmengmachines: mengen en pompen op locatie

Minder werktijd, materiaal, en dus kosten – Meer opdrachten en rendement

Groei met Overmat

Indien u kiest voor een Overmat-machine transformeert u uw bedrijf van kleinschalige, arbeidsintensieve werkzaamheden naar een hoogtechnologische en professionele aanpak in constructiewerken.

Meer innovatie, meer groei

Overmat helpt zijn klanten hun bedrijfsmodel te verbeteren door technologisch geavanceerde machines en apparatuur te leveren die geautomatiseerde productie leveren met groot gebruiksgemak voor de operator.

Dankzij de innovatieve machines en andere voordelen van de apparatuur van Overmat krijgen bedrijven kansen om te groeien. De keuze voor een Overmat-systeem voor chape- en isolatiemortel biedt een nieuwe aanpak voor het leggen van vloeren, wat resulteert in sneller werken, hogere inkomsten door hogere productiviteit en het potentieel voor snelle groei.

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

Eenvoudiger logistiek en hoger rendement

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

Vertrouw op Overmat

Overmat- Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Elke fase van ontwerp, constructie en assemblage van elke machine wordt uitsluitend uitgevoerd door Overmat-personeel. Dit garandeert de hoogste niveaus van controle en veiligheid bij elke stap. Inspecties vóór aflevering worden uitgevoerd door dezelfde technici die uw operators trainen.

Alle systemen zijn uiterst veilig en het gebruik van hydraulische systemen in de hele machine elimineert elk risico op elektrische schokken en zorgt voor een krachtige en betrouwbare werking.

Overmat- Snelheid

Snelheid

De automatisering van het mengproces bespaart tijd op locatie. Machines uit zowel de ALS- als de A/EPS-serie zijn uitgerust met een secundaire mixer, waardoor extra menging in de pomptank kan plaatsvinden. Dit resulteert in een vermindering van de mengtijden, met als gevolg een verkorting van de werkcycli en een toename van de productiviteit.

Snelheid en efficiëntie zijn ook, en vooral, belangrijke kenmerken van de dienst na verkoop van Overmat, die garandeert dat alle benodigde reserveonderdelen binnen 24 uur worden verzonden.

Overmat - Innovatie

Innovatie

Overmat-apparatuur heeft de werkmethoden van de bouwsector getransformeerd in termen van tijd, kwaliteit en service. De eenvoudige en praktische meertalige software-interface maakt het hele proces echt voor iedereen toegankelijk.

Onze software zorgt voor: het beheer en de archivering van 40 verschillende productformules; wachtwoordbeveiliging van de formules; selectie van de volgorde waarin materialen worden geladen; het gelijktijdig laden van een aantal materialen; de selectie van mengtijden en de mengsnelheid voor elke mixer; geïntegreerde diagnostiek; en online assistentie via het internet.

Overmat - Kwaliteit

Kwaliteit

De intuïtieve technologie van Overmat betekent dat operators niet langer handmatig mengsels moeten bereiden of zelf materialen moeten laden. Dit resulteert in een verhoogde productiekwaliteit en aanzienlijke tijdwinst.

Wij zijn het enige bedrijf ter wereld dat een systeem heeft geïntroduceerd voor de analyse van zandvochtigheid: hiermee kan de hoeveelheid water die wordt toegevoegd automatisch worden aangepast zonder tussenkomst van de operator.

Met ons systeem corrigeert de computer de hoeveelheid water in elke lading op basis van de vochtigheid van het zand, waardoor het perfecte mengsel wordt geproduceerd zonder dat het recept handmatig hoeft te worden gewijzigd.

Overmat - Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

We zijn constant op zoek naar de beste oplossingen voor de behoeften van onze klanten. Elke nieuwe machinebestelling begint met een initiële analyse door Overmat-technici ter plaatse. Nadat de specifieke klantvereisten zijn vastgesteld, wordt de meest geschikte machine geïdentificeerd en vervolgens geconfigureerd.

Deze persoonlijke service gaat door tot lang na levering, zodat de machine zonder belemmering op volle capaciteit werkt.

Overmat - Kortere voertuigen

Kortere voertuigen

Dankzij het bewegend mengvat (T-serie), pompmixers (A- en ALS-serie) en kantelbare zandcompartimenten (ALS-serie) kunnen we voertuigen leveren die compacter zijn dan die van onze concurrenten. Overmat-voertuigen zijn daarom korter voor elke capaciteit of hebben een hogere capaciteit dan andere voertuigen van dezelfde lengte.