Overmat Belgium

Mobiele mortelmengmachines: mengen en pompen op locatie

Minder werktijd, materiaal, en dus kosten – Meer opdrachten en rendement

Netwerk

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

 

TOM - Traileronderhoud Michielsen

Trailer Onderhoud Michielsen is een niet-merkgebonden bedrijf waar u terecht kan met alle merken en types trailers voor onderhoud en herstellingen, incl. ADR. Tevens zijn wij nu officieel en erkend servicepunt voor TRACS BV en subdealer van OVERMAT Belgium. U kan bij hen terecht voor al uw onderhoud en herstellingen van uw chapemachines.

Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten is het keuringsklaar maken van trailers. Wanneer u dit wenst, bieden wij de trailer ook zelf aan bij de technische keuring. Specifiek voor ADR-tankwagens bieden wij de mogelijkheid aan tot het uitvoeren van drukproeven. Tevens kunnen tankwagens ook bij ons terecht voor het vernieuwen van dichtingen.

Remservice

  • T.O.M. is uitgerust met een gloednieuwe VLT remtestbank die voldoet volgens de GOCA-normen. Een remmentest kan op elke werkdag en aan vaste tarieven.
  • Een diagnose van het ABS/EBS remsysteem behoort ook tot onze mogelijkheden. Via een diagnose kunnen we het probleem snel opsporen en adequaat aanpakken. Indien u wenst, kunnen wij oudere systemen voorzien van een up to date ABS /EBS systeem.
  • Reviseren van remklauwen voor SAF, BPW, KNORR, HALDEX en WABCO.

Achter de garage is een truckwash aanwezig waar u als klant gebruik van kan maken.

Wij staan open voor al uw vragen, en bespreken graag uw specifieke wensen!

Bezoek onze website

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

TRACS BVBA

Toekomstlaan 15
2200 Herentals

+32 (0) 14 72 57 02

BTW: BE 0814.796.436