Overmat Belgium

Mobiele mortelmengmachines: mengen en pompen op locatie

Minder werktijd, materiaal, en dus kosten – Meer opdrachten en rendement

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

Overmat

Wij zijn de Belgische tak van het Italiaanse bedrijf Overmat. Overmat produceert en verdeelt mobiele chapemachines voor gebruik in de bouwsector bij het plaatsen van chape en isolerende en zelfnivellerende ondervloeren. Onze systemen worden gebruikt in o.a. Italië, Frankrijk, de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië, Polen, en Turkije.

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

Onze aanpak

Research en consultancy

Luisteren naar onze klanten is een belangrijk deel van onze werking. We beginnen met een grondige consult over uw noden en wensen, uitgevoerd door professionele technici die dagelijks op werven aanwezig zijn. Zo identificeren we de meest gepaste, eenvoudige, en betrouwbare uitrusting die voor u de beste resultaten zal opleveren.

Op basis van deze initiële studie bepalen we welk systeem het best beantwoordt aan uw noden, maar bovendien hoe we de machine optimaal kunnen configureren om tegemoet te komen aan uw huidige, maar ook toekomstige vereisten.

Wij zijn ervan overtuigd dat we pas kunnen leiden in de sector indien we kunnen anticiperen op trends en snel en efficiënt kunnen inspelen op elke uitdaging die de kop opsteekt. Daarom houdt Overmat zijn horizon breed: wij treden op als een innovatieve en dynamische partner die niet enkel producten, maar volwaardige oplossingen levert.

Moderne bouwprojecten vereisen schoon en efficiënt werk met respect voor deadlines. De Overmat chapemachines bieden een sluitend antwoord op deze vragen en garanderen het best mogelijke resultaat.

Kwaliteit met keurmerk

Onze werkzaamheden zijn steeds in overeenstemming met normen voor kwaliteitscontrole volgens ISO 9001:2008 en zijn gecertificeerd door DNV-GL.

Overmat-systemen zijn gebouwd volgens alle relevante Europese regelgeving, inclusief de richtlijn 2006/42/EC Machines. Al onze machines dragen het CE-keurmerk die de veiligheid van de operator waarborgt.

Alle verbrandingsmotoren die we gebruiken in de voertuigen die wij produceren volden aan de laatste regels voor de reductie van uitstoot in de atmosfeer. Er kan ook een bijkomende roetfilter geplaatst worden.

Hybride en lpg-voertuigen zijn ook mogelijk indien conventionele dieselmotoren niet zijn toegestaan. Alle systemen, gemonteerd op trucks of op een trailer, worden geleverd met alle vereiste documentatie voor keuring in alle landen.

Inbedrijfstelling en opleiding

Wanneer u uw nieuwe chapemachine in gebruik neemt, zorgen wij voor een uitgebreide demonstratie en opleiding van uw mensen indien gewenst. Deze opleidingen kunnen uitgevoerd worden met het door u aangeleverd product.

Opleiding in het gebruik van onze systemen is een integraal onderdeel van onze service. Onze technici leiden u door het hele proces en het gebruik van de machine. Doorheen de opleiding en de ingebruikname blijven wij beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Dienst na verkoop

Wij blijven klaar staan tijdens de hele levensduur van de machine met advies en tips over het gebruik van onze systemen en hoe u er het meeste rendement uit haalt.

Als deel van onze dienst na verkoop hebben wij steeds een grote hoeveelheid wisselonderdelen in voorraad. We kunnen snel inspelen op elk defect zodat u slechts een minimale downtime kent.

Gebruiksvriendelijkheid

Operationele flexibiliteit is een eigenschap om trots op te zijn in het zeer competitieve landschap van vandaag.

De bediening van een Overmat-machine is zeer gebruiksvriendelijk. Alle parameters kunnen eenvoudig en intuïtief ingesteld worden: timing voor het mengen, maar ook de volgorde waarin de ingrediënten worden toegevoegd, werksnelheid, en programmering van opeenvolgende opdrachten.

Van zodra de cyclus is gestart, kan het systeem bediend worden via radiografische afstandbediening, zodat de operator zich kan concentreren op de plaatsing van het gepompte materiaal.

Overmat nieuws

di 5 maart 2024

Unieke huurkoop-formule voor chapetrailers en -machines

Overmat Belgium lanceert als eerste een huurkoop-formule voor chapetrailers en chapemachines.

Lees meer >>

do 19 oktober 2023

Vacature 1

Hier komt de korte inhoud.

Lees meer >>

vr 4 juni 2021

Overmat Belgium op MATEXPO21 in Kortrijk 8-12 september

Bezoek Overmat Belgium op stand 463!

Lees meer >>