Overmat Belgium

Mobiele mortelmengmachines: mengen en pompen op locatie

Minder werktijd, materiaal, en dus kosten – Meer opdrachten en rendement

Service en support

Hulp en ondersteuning

Overmat beschouwt klantenservice als een van de kerntaken van haar activiteiten en ondersteunt het verkoopnetwerk met een steeds groter wordend technisch team.

Aandacht voor de behoeften van de klant staat centraal in alles wat Overmat doet. We willen producten en oplossingen creëren die perfect geschikt zijn voor u en die uw verwachtingen overtreffen. Deze aanpak is de basis voor al onze productieprocessen en onze dienst na verkoop.

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen
Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

Onderzoek en ontwerp

Er wordt een zorgvuldige initiële analyse uitgevoerd om de meest geschikte oplossing te identificeren, die vervolgens wordt geconfigureerd volgens de specifieke vereisten van de klant. Dit zorgt voor maximale efficiëntie en garandeert dat de apparatuur aan alle toekomstige behoeften zal voldoen.

Vóór elke levering wordt elke machine uitgetest op een speciaal testterrein om te controleren of ze voldoet aan de eisen van de klant.

Inbedrijfstelling en dienst na verkoop

De effectiviteit van de apparatuur in echte projecten is net zo cruciaal: onze technici helpen u op weg met alle opleiding ter plaatse die u nodig hebt. We zijn altijd bij u, vooral tijdens het eerste gebruik van uw nieuwe machine.

Ons support team, Tracs bvba, biedt u voortdurende ondersteuning gedurende de hele levensduur van de machine, inclusief nuttig advies en tips om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw systeem haalt.

Een efficiënte service voor reserveonderdelen speelt ook een belangrijke rol bij het ondersteunen van klanten en daarom wordt ons magazijn goed bevoorraad en up-to-date gehouden.

Wat uw behoeften ook zijn, Overmat levert een innovatieve en dynamische service, omdat we niet alleen producten, maar ook oplossingen bieden.

Overmat Belgium - Chapemachines, mobiel mortelmengen

Bezoek de    website